ONLINE BOOKING                                     Find os på Facebook  fb-f-logo-blue-29

Tlf.: 20 69 34 62

​Betingelser

Betaling, forsendelse og retur

For yderligere information vedrørende betaling, via internettet, henviser vi til www.betaling.dk

Betalingsmåder:

1. Du kan vælge at betale med dankort

Leveringsbetingelser:

De fleste varer har en max leveringstid på 4 arbejdsdage.

Modtagelse af varen:

Det er vigtigt at du kikker din vare efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer sker hos PostDanmark eller hos fragtmanden indenfor 2 dage. Det er meget vigtigt du ikke benytter en vare, for dernæst at reklamere over fejl eller mangler.

Returret:

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage efter du har modtaget dine varer. Du skal blot sende dine varer retur. Varen samt emballagen skal være i hel stand. Emballagen skal være ubeskadiget, så hvis et gensalg ikke er muligt kan vi desværre ikke modtage varen. Vi returnerer herefter pengene, dog skal du selv betale for fragten til os. Varer sendt ufrankeret nægtes modtagelse. Der er også fuld returret på skaffevarer.​

Priser:

Alle priser er incl. 25 % moms. Dog tages der forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer, samt ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.

Fragt:

Hvis det samlede beløb er på 500,00 DKK eller derover, sendes der fragtfrit (Grønland og Færøerne undtaget), ellers tillægges der 25,00 DKK i fragt.

Garanti:

På alle produkter ydes der garanti ifølge købeloven, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet. Det foregår således at kunden sender den defekte vare til os. Kunden betaler for fragten hertil. Hvis der er tale om en garantisag, returneres en ny til kunden. I tilfælde af reklamation skal faktura altid medsendes.

Bestilling:

Når du har bestilt dine varer, går du til kassen. Når du har indtastet dine oplysninger og skal over i betalingsdelen bliver dine bankoplysninger kun sendt til PBS – vi får så via PBS et transaktionsnummer, hvorpå vi kan hæve pengene når varen er sendt. Dine oplysninger bliver altså sendt krypteret, så ingen andre kan læse dem end PBS. Hvis din transaktion ikke går korrekt igennem, kan du prøve igen. Lykkedes det ikke skal du henvende dig til dit pengeinstitut.​

Firmaoplysninger

​Klinik Lindberg v. Dorrit L Thomassen

CVR: 20516976

Adresse

Seminarievej 12b

6760 Ribe​​

Kontaktoplysninger​

Tlf.: ​20 69 34 62

E-mail: info@kliniklindberg.dk