ONLINE BOOKING                                     Find os på Facebook  fb-f-logo-blue-29

Tlf.: 20 69 34 62

​Cosmelan behandling

Fjerner effektivt de brune pletter og skjolder i ansigtet og på hænderne*.

Kan udføres hele året rundt og på alle hudfarver.

Cosmelan er en medicinsk behandling, der fjerner størstedelen af pigmentering i ansigtet og på hænderne, med kun en enkelt Mesoestetic Cosmelan behandling og efterfølgende hjemmebehandling. Pigmentfejl findes i forskellige grader i huden. Ens for alle er, at de giver et uens og ældet hudbillede. Også selv om der ikke er rynker. Pigmentfejl er ikke farlige. Årsagen til pigmentfejl er typisk hormonelle forandringer, medicinbrug og soldyrkelse uden spf*.

Ofte bliver pigmentfejl mindre tydelige om vinteren – men kommer kraftigt tilbage allerede i foråret – til sidst er de der hele året rundt*.

Før behandlingen

Det kan være en fordel. at starter med en Mesoestetic peel behandling, 10-14 dage efter denne behandling kan man få Cosmelan behandlingen. Der er altid en konsultation først, her gennemgår din behandler et spørgeskema med dig for at sikre du, du er egnet til at få behandlingen. Vi gennemgår også hjemmeplejen i ugen op til Cosmelan behandlingen og hvordan du skal pleje huden efterfølgende.

Behandlingen

Afrens, Cosmelan 1 masken påføres, din behandler instruerer dig i hvor længe du skal have den på. Herefter tager du hjem, og efter de aftalte timer (9-11 timer) er gået vasker du selv masken af. Masken kan skalle lidt af og løsne sig de steder man bruger mimikken, så vi anbefaler man har spist et godt måltid inden masken påføres. Masken vil stadig have virket på de pågældende områder.​

Efter behandlingen

Du kan opleve at din hud skaller efter behandlingen. Det er i stor grad din efterfølgende hjemmepleje, som er afgørende for et godt og blivende resultat. Din behandler gennemgår hjemmeplejen med dig, da det afhænger af hudtype.

Gode råd

Benyt altid solcreme i ansigtet, hals og på hænder. Minimum faktor 50 om sommeren og faktor 30 om vinteren. Du kan også bruge 50 hele året rundt.

Behandling 30 min 3900,- Konsultation er gratis

Pris med renseprodukter og solcreme SPF 50+ 4600,-​

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.​​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

​Klinik Lindberg v. Dorrit L Thomassen

CVR: 20516976

Adresse

Seminarievej 12b

6760 Ribe​​

Kontaktoplysninger​

Tlf.: ​20 69 34 62

E-mail: info@kliniklindberg.dk