ONLINE BOOKING                                     Find os på Facebook  fb-f-logo-blue-29

Tlf.: 20 69 34 62

Signature by Ling New York

Dette er en af mine mest luksuriøse behandlinger, og til dig som vil give huden et boost. Behandlingen er flere gange kåret til verdens bedste og elsket af hollywood stjerner såsom Cameron Diaz, Gisele Bundchen, Uma Thurman, Alexander Wang m.fl.

Behandlingen er til dig, som ønsker den ultimativ forkælelse samt, at opnå en unik balance og glød i huden.

Signature by LING indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, hvor huden eksfolieres i 3 steps.

Opfinderen af LING NEW YORK, Ling Chan, har med sin omfattende viden udviklet den perfekte synergi, som bevarer den smukke, sunde hud og modvirker for tidlig ældning, uren hud og en trist overflade.

Produkterne er baseret på naturlige ingredienser, uden parabener og parfume og behandlingen er omhyggeligt udviklet til, at behandle den specifikke hudtype- og tilstand.

Oplev hvordan din hud bliver forkælet, du får tid til, at slappe af og slippe hverdages stress og jag for en stund.

Vi anvender jaderuller, som køler og beroliger huden med deres polerede overflade. Ligeledes øger de blodcirkulationen og mindsker fine linier.

Pris kr. 1.245,- Varighed 75 min.

​* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

​Klinik Lindberg v. Dorrit L Thomassen

CVR: 20516976

Adresse

Seminarievej 12b

6760 Ribe​​

Kontaktoplysninger​

Tlf.: ​20 69 34 62

E-mail: info@kliniklindberg.dk