ONLINE BOOKING                                     Find os på Facebook  fb-f-logo-blue-29

Tlf.: 20 69 34 62

​Ansigtsbehandlinger Murad

​Murad BASIS - kr. 595

Ansigtsbehandling der tager udgangspunkt i hudens mest basale behov. Murad tilbyder Pomegranate BASIS behandlingen

Passer godt til dig der ønsker dybderens*, basis rens,. 60 min

Læs mere om de enkelte behandlinger nedenfor.

​Murad LUXUS - kr. 695

Her bliver huden behandlet med de mest højteknologiske ingredienser og produkter. Ren luksus og velvære med synlige mærkbare resultater*. Murad tilbyder Resurgence, Mpro, Hydrolyte Moisture Infusion, Intensive Wrinkle Reducer, Redness LUXUS behandlinger,

AHA Rapid Exfoiliator, Enzym, Vitamin C (styrker huden inden/efter sol, og behandling af pigmentforandringer)

Passer godt til dig der ønsker anti-age, fugt, behandling af rynker/linier, rosacea og den modne hud*. 60 min

Læs mere om de enkelte behandlinger nedenfor.​

​-------------------------------------------------------------

Murad Pro. Anti-aging behandling

Nu tilbydes en helt ny effektiv behandling som hedder "Illuminating Peel 5" henvendt til den modne hud. Huden peeles, en kølende maske beroliger ansigtet og en øjenmaske fuldender behandlingen*. Behandlingen afsluttes med produkterne fra Murad Professional serien.

BEHANDLINGEN INDEHOLDER TRE NYE PRODUKTER:

De fem høj-aktive ingredienser (glykol-, lactid- og salicylsyre, indisk figen ekstrakt, ester-C vitamin) i Murad® Professional Intensive Peel 5 giver hurtigt huden en strålende overflade*, alt imens Immuno-Skin ComplexT samt ekstrakt af indisk figen stimulerer

både vitale cellefunktioner samt cellefornyelsen i epidermis.

Eye Lift Concentrate, der er rig på rynkeudfyldende, hyaluroniske mikrosfærer, øger hudens fasthed med op til 75% ved første brug, alt imens formlen fremmer blod- og lymfecirkulationen for at minimere mørke rande*. Cooling Recovery Mask lindrer, beroliger og genskaber balancen i moden hud takket være formlens indhold af antioxidanter samt anti-inflammatoriske og fugtgivende ingredienser af højeste kvalitet*.

Behandlingen varer ca. 60 min - ​kr. 695,-​

*.

​​TEENAGE ansigtsbehandling - kr. 500​

​Quickbehandling der koncenterer sig om dybderens og indeholder en kort maske i Murad blemish serien.

Passer til teenageren med urenheder, hudorme og akne*. 45 min

​​

MURAD Retinol dual phase power peel - 45 min

Behandlingen er til dig der er træt af huden er begyndt at blive slap og har fået de berygtede linjer og rynker. I denne behandling er der fokus på linjer og rynker – arbejder målrettet på at forfine dem og genopbygge elasticiteten i huden.

Frugtsyren går ind og stabiliserer huden og forebygger ældningen indefra.

Du må forvente der skal mere end en behandling til det fantastiske resultat. Du skal hjælpe til med vedligeholdelsen derhjemme (du anbefales Murad Proffessional Concentrate -Brigthening Boost, Clarity Control eller Wrinkle Solution)

Behandlingen indeholder:

  • Dobbelt afrens
  • Power peel (frugtsyrer)
  • Udrens
  • Fugt maske
  • Afsluttende serum, øjencreme, samt creme

Behandlingen varer 45 min - ​kr. 795,-

MURAD C-VITAMIN BEHANDLING BASIS

Resultatskabende behandling til dig som oplever pigmentpletter og solskader.

Miljøet har stor indflydelse på vores hud, men med Murad kan du bekæmpe skaderne med den patenterede indslusningsteknologi, hvor C-vitamin kommer direkte ind i huden*.

  • Du vil opleve øget klarhed, elasticitet og opstrammet hud, samt udjævning af fine linier og pigmentpletter*.
  • Du vil se resultater efter bare en behandling*.

Beh. varer Varighed 60 min.​​ kr. 595,-

​ENZYM ELLER FRUGTSYREBEHANDLING (TIL UREN HUD) BASIS

En professionel behandling der videnskabeligt er udviklet til at reducere akne udbrud, mens rødhed og betændelsestilstande dæmpes*.

En resultatorienteret behandling der kombinerer exfolierende frugtenzymer, antioxydanter og fugtgivendeingredienser til at åbne tilstoppede porer, og derved lette udrensning og undgå irritationer*.

Behandlingen er også velegnet til ryg eller decollete.

Varighed 60 min.​ pr. 595,-

​MURADS POM-POWER TREATMENT BASIS

 I denne behandling arbejder vi med Pomegrante Ensyme Mask som er en dobbelt virkende maske, der virker exfolierende pga frugt enzymerne, og samtidig tilfører en masse fugt*.

I kombination med dybderens arbejder vi på tilstoppede porer, fedtet hud og tørre områder, og søger for at bevare en sund hud som vil føles blød og gennemfugtet. Henvender sig til den yngre og kombineret hud*. Godt alternativ til acne ansigtsbehandlinger.

Varighed 60 min​ kr. 595,-

​RESURGENSE RENEVAL BEHANDLING

​En luksuriøs, medicinsk avanceret dobbeltmaske behandling er perfekt til dig, som oplever hormonelle forandringer såsom mindre elasticitet, udbrud i forbindelse med starten til overgangsalderen eller med de samme symtomer. Du vil straks efter behandlingen mærke en forandring og huden har fået gløden igen og er fugtet og elastisk*.

Varighed 60 min. kr. 695,-

​MURAD WRINKEL REDUCER – TREATMENT

​Intensive Wrinkle Reducer Rapid Peel er en videre udvikling af de frugtsyre som eksisterer i forvejen. Arbejder målrettet på linier og rynker*.

Denne frugtsyre er kombineret med glykolsyre og Durian, det gør at produktet trænger dybt ned i huden og giver et synligt resultat på den modne hud*.

Linier og rynker minimeres, fastheden øges, overfladen vil få en fantastisk glød efter første behandling*. Henvender sig til den modne, sarte hud som bluser nemt og som gerne vil arbejde på fine linier på en mere nænsom måde*.

Varighed 60 min​ kr. 695,-

​REDNESS THERAPY BEHANDLING

Denne skønne behandling beroliger og neutraliserer sart og rosacea-lignende hud*. Der anvendes ingen damp eller udrensning, hvorved huden udnytter de to dybt beroligende masker fuldt ud. Behandlingen er helt uden sammenligning med antioxydanter og anti-inflammatoriske ingredienser som køler og dæmper en rød og sart hud. Huden vil føles rolig og gennemfugtet*.

Varighed 60 min​ kr. 695,-

MURADS ILLUMINATING TREATMENT​

​Intensive Peel 5 ( IP5 ) er en effektiv peel med fem højaktive ingredienser, der genskaber gløden på den modne hud samtidig med, at den tilfører huden antioxidanter, som beskytter mod miljømæssig påvirkning.

Arbejder intensiv på linier og rynker, virker lindrende, kølende og beroligende. Inkluderer en øjenmaske der øger hudens fasthed og reducerer hævede øjenomgivelser*.

Perfekt til den modne hud, som vil have den optimale anti-age behandling*.

Varighed 60 min kr. 795,-

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

​Klinik Lindberg v. Dorrit L Thomassen

CVR: 20516976

Adresse

Seminarievej 12b

6760 Ribe​​

Kontaktoplysninger​

Tlf.: ​20 69 34 62

E-mail: info@kliniklindberg.dk